Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virellion [Zapowiedz] [Beta Testy] [Autorskie Modyfikacje] [Launcher] [RPG] [Dedyk] [32 GB] [Autorskie Pluginy] - Tutaj zaczyna się świat RPG !

efee1500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a><span style= " />

a>
Masz już dosyć poszukiwań serwera, na którym pozostał/a byś na dłużej ? A może znudziło Ci się przerabianie jałowych, nudnych serwerów z typowymi pluginami, gdzie autorzy stosują wszystkie możliwe manipulacje, aby nakłonić Cię do gry na serwerze ? Tutaj znajdziesz coś dla siebie pod każdym kątem, bez żadnego naciągania !

Doskonałą rozgrywkę zapewnią autorskie modyfikacje i rozwiązania, które przykłują do ekranu na długie godziny, a także doskonale dobrany zespół administracyjny dzięki któremu nie będziesz narażony na problemy w grze.

Zastanawiasz się pewnie co dla Ciebie przygotowaliśmy ?
- 70 nowych biomów

- Nowe przedmioty

- Nowe bloki (około 150)

- Czary

- Nowy crafting table

- Nowe miecze

- Tarcze

- Nowe zbroje

- System handlu
- Autorski Launcher
- Cała masa nowych elementów GUI !

Nowe screeny juz niedlugo !

a>

Właściciel i Programista - efee
Programista - Axero
Webmaster - Piotrek54PL
Sponsor - MCNieb

Grafik - HaQer

Grafik - Felson0

a>

a>

a>

a>

Rekrutacja wszystkich:
GG: 43672626

Na serwerze będzie można spotkać polskich youtuberów takich jak:

MultiGameplayGuy, PLMeincraftPL, nolif666, DusSiowata666, Luksari2, CichyWuj, GaJosTube

Możliwe także że osoby uczestniczące w beta testach dostaną podczas oficjalnego startu jakieś przedmioty, ale o tym informacje podamy pózniej

Osoby które piszą na gg kiedy start serwera będą blokowane

• Odpowiedzi 429
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, to jest zapowiedź. Same pluginy są praktycznie gotowe, pozostała tylko konfiguracja, zaś jeśli chodzi o mapę, to od niedzieli prace pójdą pełną parą już na maszynie sponsora.

Opublikowano

Z pewnością zagram i nie mogę się doczekać. :D Widzę, że jest to server jedyny w swoim rodzaju ;] A czy wszystkie modyfikacje są autorskie ? < I kiedy planowany jest start ? >

Opublikowano

Połowę grafik do serwa zrobiłem ja, a ciągle nie chcą mnie uznać za grafika :P Do zobaczenia na serwerze ! :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Sorki długo nie grałem w mc, powiedzcie mi, co jest główną istotą/celem serwerów RPG w MC?Mcmmo jest itp?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Tak, to jest zapowiedz, a w teamie nie zostali ukazani budowniczy.

Tak, frakcje, będą, tylko że nasze :)

@wujekstaszek123

Podeślij te prace co zrobiłeś na GG

Opublikowano

Yes, my master.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Efee

A co z twoim serwerem Assassin's Craft ? Podobnie pewnie będzie z tym serwerem.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Jeżeli poziom tracimy naskillpointy to co z enchantem?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Wait, pomyłka :D

1 Poziom - 2 Skillpointy, po zabiciu nas NIE tracimy poziomu, tylko ekwipunek, jeszcze trzeba pomyslec czy bedzie sie tracic pienionSSzzki

A co do enchantu to się go wywali :D Innego pomysłu nie mam

Opublikowano

Co do pinięcdzy możecie zrobić jakąś szanszę np. 40% szans, ze starcimy je po śmierci.

Enchant może być u NPC za pieniądzę.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Uczeń
Opublikowano

Witam, serwer zapowiada się ciekawie, jednakże możliwe, że jest to fake.

Nie chcę hejtować tematu, ale Efee kiedyś miał też Zapowiedź serwera "AssasinCraft" czy coś w tym stylu. Serwer nie wystartował, gdyż właściciel zamknął temat. Więc tylko mówię, żebyście się nie napalali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...